Tasting met live verbinding met Portugal en de fraaie Dominio de Tares Sonrisa

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Als afbeeldingen niet juist worden weergegeven, klik hier

Webtasting Grandcruwijnen - Herdade do Sobroso


Na het succes van onze eerdere Web Tasting met live verbinding met een aansprekend Wijnhuis gaan we op veler verzoek de volgende Web Tasting doen en deze keer gaan we inzoomen op Portugal en de prachtige regio Alentejo en laten zien welke mooie wijnen hier vandaan komen. We schakelen tijdens de sessie live over naar wijnhuis Herdade do Sobroso waar de wijnmaker zijn bedrijf en de waanzinnig mooie omgeving en wijngaarden zal tonen. U krijgt gedetailleerde uitleg over de druiven en de wijnen en vervolgens proeven we deze informeel, gezellig samen met de wijnmaker.


Samen met het wijnhuis hebben wij 5 prachtige wijnen voor u geselecteerd die een goed beeld geven van wijnhuis Herdade do Sobroso, één van de onbetwiste top-wijnhuizen uit Portugal/Alentejo. Een unieke kans om u (opnieuw) te laten verrassen door de fraaie wijnen uit dit wijngebied, die ook nog eens een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding hebben.

 

Herdade do Sobroso Wine Tasting Box

Dit proefpakket bevat 3 rode en 2 witte wijnen:
  • Herdade do Sobroso Sobro Tinto
  • Herdade do Sobroso Sobro Branco
  • Herdade do Sobroso Barrique Select Tinto
  • Herdade do Sobroso Cellar Selection Tinto
  • Herdade do Sobroso Barrique Select Branco Reserva

Bestel nu

 

Hoe werkt het:

  • U kunt de Herdade do Sobroso Wine Tasting Box met korting aanschaffen.

  • Nadat wij uw bestelling van de Wine Tasting Box hebben verstuurd ontvangt u een uitnodiging om 12 juni 2020 deel te nemen aan de Online Wijnproeverij van Herdade do Sobroso. De proeverij start om 19.30 uur en zal ca. 1-1,5 uur duren.

  • U ontvangt een uitnodiging per email om middels Zoom (gratis te downloaden op pc, tablet of telefoon) deel te nemen aan een real-time en online Masterclass, annex Virtuele wijnproeverij.

  • Men zal ingaan op de Alentejo wijnstreek en achtergrond geven over de diverse wijnen en druivenrassen.

U kunt natuurlijk ook enkele losse flessen bestellen en deelnemen aan de proeverij. Vermeld dan, in de afreken pagina van uw bestelling, in het veld "Notities Bestelling" dat u wilt deelnemen aan de proeverij, dan sturen wij u de login gegevens.


Voor meer informatie kunt u gaan naar onze website of u kunt ons e-mailen op [email protected]

 
2018 Dominio de Tares La Sonrisa de Tares

Geweldige frisse, elegante witte wijn uit het 'Bourgogne' van Spanje de Bierzo gemaakt door Oenoloog Rafael Somonte welke is gekozen als de beste Oenoloog van Spanje. Ongekend goede prijs/kwaliteit. In het glas is deze heerlijke frisse Godello helder met een bleke lichte citroen kleur. In de neus ook weer de frisheid met citrusfruit, granny smith. In de mond verfrissend, medium bodied en met een ietwat romig mondgevoel. 90/100 Pēnin punten

€10.95  €12.50
 

Welke wijn past perfect bij uw gerecht van vanavond?

Onze online wijn sommelier helpt u!
Bekijk Online
 

Wij hebben ook een app!

Besteld voor 16:00 uur, dezelfde dag aangeboden voor levering

Ruim 2000 verschillende soorten wijn op voorraad

Alle wijnen zijn bestelbaar per fles

Automatisch sparen voor korting

Niet goed, geld terug

Duurzaam & CO2 Neutraal

 
Veilig betalen

De aanbiedingen in deze e-mail zijn geldig t/m 10/6/2020 of zolang de voorraad strekt. De getoonde acties zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden